Gezichts behandelingen

Klassieke gelaatsbehandeling (60 min.)

Een klassieke gelaatsbehandeling bestaat uit: Reiniging van de huid, epileren van de wenkbrauwen en harsen van de bovenlip ( indien wenselijk). Tijdens het stomen van het gelaat worden handen en voeten licht gemasseerd. Oneffenheden worden verwijderd en decolleté, schouders, gelaat en hoofdhuid worden gemasseerd. Er wordt afgesloten met een masker en dag- of nachtverzorging.

€ 55,00
Jeugd (tot 21 jaar) (60 min.)

Een jeugdbehandeling bestaat uit: Reinigen, epileren van wenkbrauwen en harsen van de bovenlip ( indien wenselijk). Tijdens het stomen van het gelaat worden handen en voeten gemasseerd. Oneffenheden worden verwijderen en er volgt een gezichtsmassage. Een masker wordt opgebracht en er wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging.

€ 45,00
Verzorgende gelaatsbehandeling (30 min.)

De verzorgende gelaatsbehandeling bestaat uit: Reinigen en een masker. Tijdens het intrekken van het masker worden decolleté, schouders en hoofdhuid gemasseerd. Vervolgens word er een dag- of nachtcreme ingemasseerd door middel van een gezichtsmassage.

avondtoeslag na 19.00 uur  € 10

€ 30,00
Gelaat de Luxe (90 min.)

Wilt u zich extra laten verwennen? Kies dan voor een Gelaat de Luxe behandeling. Deze behandeling bevat dezelfde elementen als uit een klassieke gelaatsbehandeling, maar daarnaast word u extra lang gemasseerd en krijgt u een luxe masker toegediend waarna u zich lekker ontspannen zult voelen.

€ 78,50
Gelaat de Luxe & Mesoscience (110 min)

Bij deze gezichtsbehandeling wordt u extra verwend door een lange massage en krijgt u een luxe masker toegediend. Daarnaast wordt het mesoscience apparaat gebruikt om de werkstoffen van de producten dieper de huid in te kunnen sluizen voor een optimaal resultaat. 

€ 90,00
Weleda Behandeling (100 min.)

De weleda behandeling bestaat uit: Een voetenbadje, massage van de hoofdhuid en massage van de onderbenen en de voeten. Vervolgens wordt het gelaat gereinigd. Indien wenselijk worden wenkbrauwen geepileerd en bovenlip geharst. Tijdens het stomen worden handen en voeten gemasseerd. Oneffenheden worden verwijderden en vervolgens vind er een gezichtsmassage plaats. Tenslotte wordt er een masker opgebracht en wordt er afgesloten met een dag- of nachtcreme. 

€ 75,00
Weleda Behandeling(75 min.)

De weleda behandeling bestaat uit: Een voetenbadje, massage van de hoofdhuid en massage van de onderbenen en de voeten. Vervolgens wordt het gelaat gereinigd. Indien wenselijk worden wenkbrauwen geepileerd en bovenlip geharst. Tijdens het stomen worden handen en voeten gemasseerd. Oneffenheden worden verwijderden en vervolgens vind er een gezichtsmassage plaats. Tenslotte wordt er een masker opgebracht en wordt er afgesloten met een dag- of nachtcreme. 

€ 58,00
Weleda Mama Behandeling(75 min.)

Deze behandeling is bedoeld voor zwangere vrouwen, voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Deze behandeling bevat dezelfde elementen als uit een weleda behandeling, maar als toevoeging wordt er extra aandacht besteedt aan de buik en de rug van de zwangere vrouw. Deze worden ook mee gemasseerd. 

Per behandeling
€ 60,00
Vier sessies
€ 210,00
Eerste sessie: 1e t/m 3e maand van de zwangerschap

Tijdens deze fase kunt u last hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. Hier wordt uitgebreid aandacht besteed, o.a. door middel van massage van het gezicht.

Tweede sessie: 4e t/m 6e maand van de zwangerschap

Tijdens deze fase krijgt u te kampen met onrustige, zware benen en beenkrampen. Daarom wordt er nu aandacht besteed aan de voeten en onderbenen.

Derde sessie: 7e t/m 9e maand van de zwangerschap

Tijdens deze fase is uw buik al flink gegroeid waardoor hij in de weg kan gaan zitten. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de buik en de schouders.

Vierde sessie: 6 weken tot 2 maanden na de bevalling

De Mama Ontzwanger Behandeling: Deze behandeling is er vooral op gericht uw lichaam te helpen weer in vorm te komen en volledig te ontspannen.

Weleda behandeling voor de man(75 min)

Deze behandeling bestaat uit dezelfde elementen als uit de weleda behandeling, maar bij deze behandeling worden de weleda-producten voor de man gebruikt. 

€ 58,00
Acne behandeling

Deze behandeling is puur gericht op het behandelen van acne.Na een intakegesprek met de specialist wordt er een behandelingsplan opgesteld en een begroting  gemaakt. Doordat wij aangesloten zijn bij de ANBOS en een geregistreerde specialisatie acne hebben, kunnen de behandelingen door uw verzekering worden vergoed. Raadpleeg uw polisvoorwaarden welke vergoeding u kunt krijgen voor de behandeling van acne.

€ 58,50
Gelaatsbehandeling voor de man (60 min)
€ 55,00
Vitaliserende gelaatsbehandeling voor de man ( 90 min)
€ 75,00
Derma peel behandeling ( 90 min)

Dermapeel PRO van Skeyndor is de eerste cosmeceutische behandeling in Europa, die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken.

Dermapeel PRO combineert 5 peelingen:

 • Fysieke peeling . Microdermabrasie.
 • Mechanische peeling. Ultrasoon.
 • Chemische exfoliatie met zuren
 • Enzematische peeling
 • Biologische lysing
 • VIJF PEELINGTECHNIEKEN
 • 1. Microdermabrasie

  Peeling van de bovenste lagen van de huid, die reinigt, zuivert en de huid voorbereidt op een diep werkende peeling.

  2. Ultrasoon

  Techniek met ultrasone geluidsgolven voor het volledig schoonbruisen van de huid.

  3. Enzymen

  Lost de keratine van de corneocyten op voor een reductie in dikte van de externe huidlaag met een verhelderend en hydraterend effect.

  4. Zuur

  Hoge concentratie aan verschillende zuren icm lage pH waarde stimuleert de natuurlijke afbraak van de intercellulaire verbindingen, versnelt het vernieuwingsproces en egaliseert de huidskleur.

  5 Biologisch

  Innovatieve methode van biomimetische peptiden om de intercellulaire verbindingen van de diepere huidlagen te verzwakken voor een intensieve peeling van de diepere huidlagen.

 Dermapeel PRO is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Er is direct resultaat zichtbaar. U heeft nergens last van, dit in tegenstelling tot andere peelingen.

Dermapeel PRO is geschikt voor de volgende huidtypen:

 • de zeer verhoornde huid
 • vette huid met een zeer grove porien
 • de huid met tekenen van veroudering, fijne lijntjes
 • huid met onzuiverheden
 • huid met acne littekens

 Advies
De frequentie van de Dermapeel PRO is afhankelijk van het huidtype en de kwaliteit, en het is raadzaam om regelmatig sessies te volgen n.a.v. de conditie van de huid. Het is aanbevolen om 14 dagen tussen de sessies te plannen en niet meer dan 6 achtereenvolgende sessies. Tussen de sessies door is het raadzaam om de producten van de Dermapeel PRO lijn te gebruiken voor het beste resultaat.

De Dermapeel PRO is er in twee varianten.
– fijne lijntjes, grove poriën, oppervlakkige littekentjes (van bijv. acne), vale/doffe huid.
– pigment vlekjes, grauwe/vale huid.

€ 80,00
Derma peel kuur ( 3 behandelingen)
€ 220,00
Bindweefselmassage los of in kuurverband
€ 38,50
Bindweefselmassage tijdens behandeling
€ 30,00
De bindweefselmassage

De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Al na 1 bindweefselmassage voor de gezichtsbehandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Deze behandeling is heel mooi te combineren met onze Gelaat de Luxe Behandeling waardoor u een nog mooier en beter resultaat  kunt bereiken.

De bindweefselmassage helpt bij …

 • Verslapping van de huid
 • Wallen onder de ogen verminderen
 • Vermindering van neuslippenplooi
 • Een slechte doorbloeding ( couperose )
 • Grauwe of rokershuid
 • Rimpels en fijne lijntjes

Resultaat

 • De huid wordt strakker
 • Fijnere porien
 • Betere huidstructuur
 • Minder lijntjes en rimpels
 • Strakkere contouren van gezicht
 • Positief effect ook bij acne

Voordelen

 • Mogelijk als deel of volledige gezichtsbehandeling
 • Eenmalige behandeling of in kuurverband
 • Snel resultaat
 • Intensief maar toch ontspannend
 • Positief effect, ook bij acne