Massages en Lichaamspakkingen

Ontspannende massage, 30 min

avondtoeslag na 19.00 uur  € 10

€ 30,00
Hotstone massage, 45 min

Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn uit de hete lava van vulkanen. Deze stenen hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen, waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen gebruiken al heel lang warme stenen voor het genezen van ziekte; zij zeggen dat de stenen gevormd zijn door de vier elementen: aarde, vuur, water en wind. Door de vulkanische oorsprong hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium, waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden. De werking van de stenen is ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam.

€ 47,50
Ontspannende massage, 45 min
€ 45,00
Ontspannende massage, 60 min
€ 57,50
Massage de Luxe, 90 min

De technieken die gebruikt worden bij deze massage zijn in principe hetzelfde als bij de klassieke ontspanningsmassage, alleen wordt er gebruik gemaakt van een combimassage ( namelijk de klassieke ontspanningsmassage in combinatie met de hotstonemassage.) Het ligt eraan wat de klachten van de klant zijn en in overleg wordt dan bepaald hoe er gemasseerd wordt. Deze massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van pijn of vastzittende spieren in rug, nek en schouders, met als gevolg hoofdpijn of uitstralende pijn naar de benen. Of voor mensen die vermoeide en pijnlijke voeten en benen hebben als gevolg van (te) lang staan. Uiteraard is dit ook een heel fijne massage als u nergens last van hebt en gewoon lekker gemasseerd wilt worden.

€ 86,00
Lomi Lomi massage, 45 min.

Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. 
Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren.

€ 47,50
Antistress voetmassage, 45 min

Tijdens deze massage worden de reflexpunten meegenomen en wordt aandacht gegeven aan de gehele mens. Het voetbad en de reflexmassage geeft de klant dat beetje extra aandacht waar hij/ zij behoeft aan heeft, even heerlijk ontspannen en verwend worden. Tijdens het voetbad wordt uw hoofdhuid gemasseerd. De behandeling doet dus niet alleen wat voor die voeten, maar wij behandelen vanuit de voeten de gehele persoon. Ervaart u één keer een voetverwenbehandeling, dan zult u merken dat dit een uitstekende manier is om stress te bestrijden!

avondtoeslag na 19.00 uur  € 10

€ 45,00
U dient na de massages veel water of kruidenthee te drinken, zodat u het afvalstoffenproces in uw lichaam voldoende ondersteunt.
Lichaamspakking 60 min(scrub+pakking)
€ 61,50
Lichaamspakking 90 min.(scrub+massage+pakking)
€ 87,50
Lichaamsscrub

avondtoeslag na 19.00 uur  € 10

 
 
 
 
 

 

€ 25,00
Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het gehele lichaam een opkikker te geven. De ontspannende werking van een pakking zorgt voor een ware traktatie voor lichaam en geest.

Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van uw gehele lichaam stimuleren, uw lichaam ontgiften, voeden en verzorgen.

Afvalstoffen worden afgedreven en mineralen worden aan de huid toegevoegd. Hierdoor zorgen lichaamspakkingen voor nieuwe energie en ze verstevigen de huid.

Voorafgaand aan een pakking wordt uw  lichaam gereinigd met een  scrub. De diepgaande lichaamspeeling met deeltjes van sinaasappel, abrikoos, druif en lychee zorgt ervoor dat de huid gereinigd, gehydrateerd en glad gemaak wordt. Ook de doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd. Vervolgens wordt uw lichaam ingepakt met behulp van producten die specifieke werkstoffen bevatten. Welk product gebruikt wordt hangt af van uw wens en van de eventuele klachten/ problemen die aanwezig zijn. Daarna wordt uw lichaam omwikkeld met een laag plastic folie. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen onder een warmtedeken. De warmte die wordt overgebracht op de huid stimuleert de werking van de pakking. De pakking mag dan 20 minuten intrekken Tijdens het intrekken van de pakking krijgt u een hoofdhuidmassage, om het gevoel van ontspanning te optimaliseren. Daarna kunt u zich afspoelen onder een  heerlijke, warme douche. Tenslotte wordt uw lichaam ingecremed met een verwennende, voedende crème, waardoor u zich na de behandeling totaal ontspannen en als herboren zult voelen.

CONTRA INDICATIES :

* Hartproblemen  

* Hoge Bloeddruk

* Jodiumallergie

* Schildklieraandoeningen

* Koorts en ontstekingen

* Zwangerschap

  • Algen lichaamspakking :“Het groene goud uit de zee”.  Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestandsdelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. De vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn voor het menselijk lichaam erg belangrijk, omdat ze allerlei lichaamsprocessen op gang brengen. Belangrijke werkstoffen; magnesium, lithium, zink, koper en calcium. Algen wordt gebruikt voor afslanking, versteviging, ontgifting en ontspanning. Ook werkt deze pakking activerend.
  • Hot chocolat lichaamspakking: Deze heeft een afslankend effect en maakt de huid zacht. Ook is deze geschikt voor een droge en slappe huid, want deze pakking werkt vochtinbrengend en verzorgend. Het heeft een kalmerende werking, werkt ontstressend en kan worden ingezet bij een slecht humeur. Het biedt totale ontspanning.
  • Mud lichaamspakking: Deze bevordert de bloedsomloop en vertraagt het verouderingsproces. Het ontgift, verzacht en herstelt de vochtbalans van de huid. Daarnaast helpt het verminderen van pijnlijke spieren en gewrichten ( reuma). Doordat modder een zuiverend effect heeft, kan het ook ingezet worden bij acne en is het ook geschikt voor huiden met cellulitis.
  • De-tox lichaamspakking (met groene thee): Bij deze pakking wordt gestart met een heerlijk warm voetenbad met essential bath flowers en vervolgens wordt uw lichaam gescrubt. De groene thee en citrus geven de pakking een ontgiftende en zuiverende werking. Het bruisende effect helpt de vloeistoffen, toxines en vuiltjes te verwijderen die zich verzamelen in de huid waardoor die zich beter kan voorzien van zuurstof.
  • De-stressing lichaamspakking ( met gember): Bij deze pakking wordt u verwelkomt met een heerlijk warm voetenbad met essential bath flowers. Daarna word uw lichaam gescrubt om de doorbloeding te stimuleren. De zelfwarmende pakking geeft u een intens gevoel van ontspanning, een weldaad voor de spieren. Bij deze pakking wordt er vanuit gegaan dat de energie van de natuur verborgen zit in de ziel van de planten. Het biedt een nieuwe vorm van welzijn en harmonie.
Massage op warmwater kussen (zwangerschapsmassage) 45 min

De warmwaterkussen massage is een heerlijke ontspannende zachte massage die desgewenst ook stevig gegeven kan worden of op plekken waar nodig is. Deze massage is met name ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Bij deze massage ligt u op uw rug op het warmwaterkussen, dat gevuld is met warm water (±40 c).  Er wordt gemasseerd tussen het kussen en de rug en er wordt royaal gebruik gemaakt van olie, zodat de handen en onderarmen makkelijk tussen de rug en het kussen in kunnen bewegen. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest. De massage kan tot het einde van de zwangerschap gegeven worden. Het is een geweldige ondersteuning bij stress en alle lichamelijke ongemakken.

€ 47,50