Mesoscience

Terug gaan in de tijd.. Dat klinkt als science fiction. Mesoscience van Skeyndor is zéker geen science fiction maar werkelijkheid!

Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesoscience wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid. Mesoscience biedt ook perfecte resultaten op het lichaam. Zowel verslapping van de huid, striae en cellulitis kunnen behandeld worden.
 
De Mesoscience techniek is bekroond met de Nobelprijs voor de scheikunde. Dankzij de combinatie van innovatieve producten en de Mesoscience by Skeyndor bereiken wij, zonder gebruik van naalden, resultaten die u versteld doen staan! Maak snel een afspraak voor een proefbehandeling!
 
 Het MESOSCIENCE by SKEYNDOR apparaat combineert de volgende technieken:
 
 • Activeringsstroom
  (Een voorbereidende fase die de celdeling en het opnamevermogen van de huid vergroot.)
 • Hydrophoresis
  (Methode waarbij gebruik gemaakt wordt van pulserende stroomstootjes, om zo actieve bestanddelen het huidweefsel te laten doordringen.)
 • Elektroporatie
  (Deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren, zodat de werkstoffen diep tot in de cellen worden opgenomen.)
 • Cryotherapie
  (Koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen, zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook wordt de huid gekalmeerd, wat een bijzonder mooi resultaat geeft.) 
 
LET OP! Alle mesoscience behandelingen worden voor het mooiste en intensiefste resultaat in kuurverband gedaan.
 
Een kuur bestaat uit 10 behandelingen in 10 weken. U kunt pas een losse mesoscience behandeling boeken als u een mesoscience kuur gevolgd heeft.
 

CONTRA-INDICATIES

 • Zwangerschap
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Metalen platen/pinnen
 
Als u de volledige kuur in een keer betaalt, krijgt u de tiende behandeling GRATIS!
 
Kijk voor meer informatie op www.mesoscience.nl