Mesoscience

Terug gaan in de tijd.. Dat klinkt als science fiction. Mesoscience van Skeyndor is zéker geen science fiction maar werkelijkheid!

Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesoscience wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid. Mesoscience biedt ook perfecte resultaten op het lichaam. Zowel verslapping van de huid, striae en cellulitis kunnen behandeld worden.
 
De Mesoscience techniek is bekroond met de Nobelprijs voor de scheikunde. Dankzij de combinatie van innovatieve producten en de Mesoscience by Skeyndor bereiken wij, zonder gebruik van naalden, resultaten die u versteld doen staan! Maak snel een afspraak voor een proefbehandeling!
 
 Het MESOSCIENCE by SKEYNDOR apparaat combineert de volgende technieken:
 
 • Activeringsstroom
  (Een voorbereidende fase die de celdeling en het opnamevermogen van de huid vergroot.)
 • Hydrophoresis
  (Methode waarbij gebruik gemaakt wordt van pulserende stroomstootjes, om zo actieve bestanddelen het huidweefsel te laten doordringen.)
 • Elektroporatie
  (Deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren, zodat de werkstoffen diep tot in de cellen worden opgenomen.)
 • Cryotherapie
  (Koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen, zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook wordt de huid gekalmeerd, wat een bijzonder mooi resultaat geeft.) 
 
LET OP! Alle mesoscience behandelingen worden voor het mooiste en intensiefste resultaat in kuurverband gedaan.
 
Een kuur bestaat uit 10 behandelingen in 10 weken. U kunt pas een losse mesoscience behandeling boeken als u een mesoscience kuur gevolgd heeft.
 

CONTRA-INDICATIES

 • Zwangerschap
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Metalen platen/pinnen
 
Als u de volledige kuur in een keer betaalt, krijgt u de tiende behandeling GRATIS!
 
Kijk voor meer informatie op www.mesoscience.nl

 

Mesofiller

Mesocosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.

€ 90,00
Mesolift

Mesolift is een meso-cosmetische behandeling, ontworpen om een langdurige “lifting” aan de huid te geven. De behandeling bestaat uit het toedienen van twee flacons met liftend werkende substanties die op verschillende diepteniveaus werken (micro en macro lifting). Samen geven deze substanties een blijvend en aanzienlijk gevoel van lifting in drie dimensies.

€ 110,00
Mesobright

Een behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. De actieve bestanddelen maken de kleur eenvormiger en de pigmentatiezones minder duidelijk en zorgen ervoor dat ze later minder snel terug komen. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid. Het product maakt het gelaat helderder en geeft u een gelijkmatige en stralendere huid.

€ 85,00
Mesoslim

Lichaamreducerende behandeling die inwerkt op de drie processen van de sinaasappelhuid: het microsysteem van onvoldoende terugkeer heropname van….?, onevenwichtige lipolyse/lipogenese en het lichaamscompensatie effect.

€ 85,00
Mesofirmness

Mesocosmetische, lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van de stevigheid van de weefsels tegengaat, veroorzaakt door de leeftijd, zwangerschappen of afslankdiëten. Versterkt de elasticiteit van de huid van buik en het binnenste gedeelte van dijen en oksels. De contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid en de striae worden op die manier sterk verbeterd. De ideale behandeling voor het herstellen van striae en littekens.

€ 85,00