Onze producten

PUPA

PUPA is het trendy Italiaanse make-up merk! Deze make-up is gebruiksvriendelijk en de meeste producten zijn hypoallergeen. Pupa make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed!  

SKEYNDOR

Bij iedere gelaatsbehandeling wordt een huidanalyse gemaakt. Aan de hand daarvan wordt bepaald welke producten het meest geschikt zijn voor uw huidtype. Wij werken onder andere met "SKEYNDOR" producten uit Spanje. In Spanje is "SKEYNDOR" marktleider op het gebied van professionele huidverzorging.

Alle producten die wij gebruiken zijn 100% dierproefvrij. 

Forever

Ervaar het verschil met de producten van Forever Living. Met 100% pure Aloë Vera gel en vele andere geneeskrachtige planten geven, deze producten u een bijzondere levenskwaliteit. Energie. Levendigheid. Kracht. Gezondheid. U zult het gelijk merken en mensen om u heen zullen het verschil zien. Voel u beter en zie er beter uit.

Weleda

Steeds meer mensen kiezen voor de pure kwaliteit van natuurlijke producten. Weleda biedt een totaal assortiment voor de verzorging van gezicht en lichaam.

 
Weleda producten zijn 100% natuurlijk en vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, onnatuurlijke conserveringsmiddelen en grondstoffen op basis van mineralen oliën. Weleda producten worden niet op dieren getest. Door de natuurzuivere ingrediënten en kwalitatief hoogstaande productiemethoden, worden ze zeer door specialisten en consumenten gewaardeerd en gebruikt.